Client
  • Ajuntament de la Seu d’Urgell
Any
  • 2017
Hem aportat valor a
  • Identitat de marca
  • Arquitectura de marca
  • Gestió de marca
  • Comunicació corporativa i comercial
  • Disseny i desenvolupament web
Equip

Nova Identitat a partir d’un nou naming que permeti obrir les instal·lacions al nou públic familiar i assolir els reptes de futur del parc.

Parc Olímpic del Segre és una empresa privada, de titularitat publica, resultant de la inversió inicial de les institucions per als Jocs olímpics del 1992, que va néixer amb l’objectiu de ser un referent internacional en el món dels serveis complets per a esportistes d’elit. Avui el model de negoci està obsolet i necessita donar un nou impuls a l’explotació del parc per assegurar els seus ingressos i la seva viabilitat.

L’estudi Pep Boix, des de Playbrand i amb el lideratge de Jordi Belil, especialista en Branding i Comunicació, plantegem el següent projecte per analitzar, crear i dissenyar una nova Identitat a partir d’un nou naming que permeti obrir les instal·lacions al nou públic familiar i assolir els reptes de futur del parc.

La infraestructura es rellança amb la nova marca “Ràfting Parc, l’Aventura Segura”, posant en relleu el Ràfting i l’oci esportiu.

Arquitectura de marca

Es creen submarques de productes i serveis establint una arquitectura de marca que permeti la clara visualització de la segmentació de les aventures / esport en funció de dificultat i target.

El disseny de la marca permet reproduir-se fàcilment sobre qualsevol superfície necessària per al parc, ja siguin barques rígides, pneumàtiques, roba de vestuari seca o humida.

Mapa de les instal·lacions

El mapa de les instal·lacions, serveis i activitats del parc, s’havia de contextualitzar respecte a la població de la Seu d’Urgell i al riu Segre i diferenciar clarament els canals d’aigues ràpides del canal d’aigues tranquil·les.

Merchandising

Web