Treballem en equip ajudant a les empreses a donar a conèixer i fer créixer el seu negoci a través del disseny i la comunicació. Dissenyem per a persuadir. Dissenyem per a solucionar problemes.

A qui ens dirigim

Els nostres clients són des de petites empreses a institucions i grans multinacionals. També mantenim una relació de partenariat amb altres estudis o agències amb qui ens complementem per assolir reptes majors. Podem col·laborar per a un projecte concret o bé passar a ser el vostre departament extern establint vincles de col·laboració periòdica en funció de les necessitats de cada cas. Aportem una manera de treballar flexible, amb un tracte personal i directe.

El Co.Laboratori

Co.Laboratori es l’espai on treballem, on compartim coneixement, formem equips i ens complementem.

El 2016 vam fundar juntament amb en Xavi Camps, la Rut Abradó i la Mar Garcia el Co.Laboratori a Malgrat. Entre Barcelona i Girona. Des d’aleshores hem crescut a cada projecte juntament amb els nostres clients incorporant nous processos de treball, nous amics i col·laboradors. Moltissimes gràcies per la vostra confiança.

Vols que treballem junts?
Qui som

Pep Boix

Disseny gràfic, UX / UI i direcció d'art

Rut Abradó

Dissenyadora digital, desenvolupadora front-end i motion grapher

Xavi Camps

Dissenyador a Ex. estudi

Mar Garcia

Disenyadora gràfica i Social Media Manager

Col·laboradors

Oscar Xabier Gómez

Tururut Art Infogràfic

Fundador de Tururut artesania multimèdia. Produccions audiovisuals
i multimèdia singulars

Jordi Espuny

Zoom3

Enginyer, Bachelor of Arts in Design i Master en Art Sonor. Desenvolupament web (Drupal/Wordpress). Docent a Elisava, LCI i a la Universitat de Barcelona.

Sílvia Sanmiquel

SdeSelva

Dissenyadora freelance especialitzada en branding, packaging i il·lustració

Jordi Belil

BRandNetwork

Fundador de BR (1987) i de BRandNetworK (2009)
Especialista en processos d'investigació i desenvolupament creatius i estratègics. Director del Màster de Branding a Elisava.

Partners